Οι υπηρεσίες μας

Επισκευή - Service Κινητών - Tablet

Παρέχουμε άμεσες, αποτελεσματικές και εγγυημένες υπηρεσίες επισκευής κινητών με άμεσα αποτελέσματα. Διαθέτουμε υψηλό επαγγελματισμό και κορυφαία τεχνογνωσία προσαρμοσμένα σε κάθε τύπο και μάρκα κινητού.

Επισκευή - Service Υπολογιστών – Laptop

Κατανοούμε την αναγκαιότητα να επισκευαστεί με ασφάλεια ο υπολογιστής ή το laptop σας. Κάνουμε τη διαφορά στις επισκευές ηλεκτρονικών υπολογιστών και laptop λόγω των εξειδικευμένων υπηρεσιών που σας παρέχουμε! Στα χέρια του ειδικού τα δύσκολα γίνονται απλά γρήγορα και με εγγύηση.

Ξενοδοχειακά Προγράμματα Κρατήσεων

Παρέχονται εγγυημένες λύσεις με απόλυτη ασφάλεια σε υπηρεσίες λογισμικού για ξενοδοχειακές μονάδες μικρές, μεσαίες ή μεγάλες ανάλογα με τις ανάγκες σας ώστε να αναβαθμίσετε και να ελέγχετε εύκολα όλα όσα χρειάζεστε στην επιχείρηση σας.

Μελέτη Εγκατάσταση Δικτύων

Η πολυετής εμπειρία μας και η γνώση μας καθιστούν υπεύθυνους ώστε να βρεθούν λύσεις  στη μελέτη και εγκατάσταση Ασύρματων και Ενσύρματων Δικτύων στο χώρο σας. Παρέχεται εγγυημένη και άμεση εξυπηρέτηση.

Οι προσφερόμενες λύσεις 

BCCSBusiness Call Centers Solutions

Μελέτη και εγκατάσταση ενσύρματων δικτύων utp & οπτικής ίνας

Μελέτη και εγκατάσταση ασύρματων δικτύων (Wi-Fi, Hotspots, Μικροκυματικές ζέυξεις)

VPN access – Site to Site VPN solutions

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες

Μελέτη ανάπτυξη και εγκατάσταση

Τεχνογνωσία ανάπτυξης δικτύων βασισμένα σε τεχνικές οριζόντιου UTP & καθέτου οπτικής


Λογισμικό Παραγγελιοληψίας

Μπορείτε τώρα να έχετε ένα πλήρες πρόγραμμα διαχείρισης εστιατορίου που να καλύπτει όλες τις ανάγκες για τον πλήρη έλεγχο και μηχανογράφηση του εστιατορίου σας. Κάνουμε τον έλεγχο και την εξυπηρέτηση εύκολη υπόθεση με εύχρηστα, γρήγορα και αποτελεσματικά προγράμματα για την επιχείρηση σας.

Λογισμικό Διαχείρισης επιχειρήσεων

Το λογισμικό μιας επιχείρησης σήμερα πρέπει να υπηρετεί την ανάγκη συνεχούς βελτίωσης όλων των λειτουργιών της, την προσαρμογή των υπηρεσιών της και αναβάθμισης των προϊόντων της. Για αυτό παρέχουμε και εγκαθιστούμε σύγχρονο πληροφοριακό σύστημα με στρατηγικό ρόλο στην επιχείρηση ώστε να προηγείστε  στον ανταγωνισμό.

Μελέτη Συστήματος ασφαλείας – συναγερμών, Σύνδεση με κέντρο λήψης σημάτων

Η πολυετής εμπειρία μας και η γνώση μας καθιστούν υπεύθυνους ώστε να βρεθούν ποιοτικές λύσεις  στη μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας και συναγερμών στο χώρο σας .Παρέχεται εγγυημένη και άμεση εξυπηρέτηση. Η καταγραφή των αναγκών του χώρου για ασφάλεια ,η επιλογή των υλικών, καθώς  και η επιλογή τύπου ειδοποίησης γίνεται με απόλυτη σύνεση και επαγγελματισμό ειδικά για εσάς και τις ανάγκες σας!