ΜΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ & ΕΝΣΥΡΜΑΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ .

Η γρήγορη και αδιάλειπτη ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο – Internet , αποτελεί πλέον ανάγκη για όλες σχεδόν τις επιχειρήσεις αλλά και τα σπίτια.

Η Master Tech έχοντας μεγάλη εμπειρία σε εγκαταστάσεις – έργα ασύρματης δικτύωσης, είναι σε θέση να υλοποιήσει το δικό σας ασύρματο δίκτυο με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και τα εχέγγυα που πρέπει να διαθέτει το τελευταίο, έτσι ώστε να είναι λειτουργικό, αποδοτικό και ασφαλές.

Είναι εξαιρετικά σύνηθες, το φαινόμενο της μη ύπαρξης ενσύρματης καλωδίωσης σε επαγγελματικούς χώρους ή ακόμη  και όταν η τελευταία υπάρχει, να απαιτείται η προσθήκη κάποιον πιο απομακρυσμένων θέσεων εργασίας , των οποίων η ενσύρματη δικτύωση δεν είναι εφικτή ή είναι εξαιρετικά δύσκολη και κοστοβόρα. Η υλοποίηση ενός ασύρματου δικτύου, είναι σίγουρα η λύση που θα ικανοποιήσει της απαιτήσεις σας , με τον πλέον ασφαλή και σύγχρονο τρόπο.

Επιπρόσθετα , μπορείτε να υλοποιήσετε ξεχωριστό , απομονωμένο  ασύρματο δίκτυο για τους  επισκέπτες – πελάτες σας ( guest portal ) , οι οποίοι πλέον θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο με ασφάλεια και ταυτόχρονα χωρίς να θίγεται η ακεραιότητα του εταιρικού σας τοπικού δικτύου.

Επίσης η σύνδεση δυο ή περισσοτέρων χώρων μιας εταιρείας οι οποίοι βρίσκονται σχετικά κοντά ή είναι απομακρυσμένη αλλά παρόλα αυτά υπάρχει οπτική επαφή μεταξύ τους , είναι μια κλασσική πλέον εφαρμογή της τεχνολογίας ασύρματης δικτύωσης. Το χαμηλό κόστος σε αντίθεση με τα υπέρογκα κόστη των μισθωμένων γραμμών  ( leased lines ) που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι δυσβάσταχτα για τους επιχειρηματίες , όπως επίσης και η ταχύτητα υλοποίησης – εφαρμογής , αποτελούν τους πλέον καθοριστικούς παράγοντες στην επιλογή λύσεις ασύρματης δικτύωσης.

ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ :

Σχεδιασμός εσωτερικών ασύρματων δικτύων με το βασικό μόνο ενσύρματο σκελετό (backbone ).

Επέκταση του ήδη υπάρχοντος ενσύρματου δικτύου που διαθέτεται με ασύρματους σταθμούς .

Επέκταση του ήδη υπάρχοντος ασύρματου δικτύου που διαθέτετε με επιπλέον ασύρματους σταθμούς.

Έλεγχος και μελέτη του υπάρχοντος ασύρματου μας δικτύου για να εντοπιστούν πιθανά « κενά» ασφαλείας στο δίκτυο σας .

Τεχνογνωσία ανάπτυξης δικτύων βασισμένα σε τεχνικές οριζόντιου UTP & καθέτου οπτικής.

Ασύρματες ζεύξεις δυο ή περισσοτέρων σημείων με οπτική επαφή ακόμα και σε μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις για :

Σύνδεση δυο απομακρυσμένων εταιρικών εγκαταστάσεων.

Μεταφορά δεδομένων.

Μεταφορά σύνδεσης  internet  σε απομακρυσμένες περιοχές .

Μεταφορά απλής αναλογικής  γραμμής τηλεφωνικού μέσω Wi-Fi από ένα σημείο σε ένα άλλο.

Πρόσβαση σε σύστημα καμερών – καταγραφικό.

Μελέτη, κατασκευή και προμήθεια υλικών για την υλοποίηση ασύρματων δικτύων δημόσιας πρόσβασης στο διαδίκτυο (Public Hotspots) τόσο σε κλειστούς  όσο και σε ανοιχτούς χώρους (Καφετέριες, πλατείες, κλαμπ, κ.λ.π.)

Μελέτη, κατασκευή και προμήθεια υλικών για την υλοποίηση ασύρματων δικτύων για εξυπηρέτηση συστημάτων ασύρματων σταθμών όπως μεγάλες αποθήκες, εκθέσεις ή ασύρματες παραγγελιοληψίες.